Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

H Βιολέττα Αγορογιάννη έπιασε τα 19.377 μόρια

Πανελλαδικές 2015; Μαθήτρια του Λυκείου Μ. Ράπτου η πρώτη σε μονάδες στην πόλη της Λάρισας
Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία κατέγραψαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2015 τα Εκπαιδευτήρια Μαίρης Ν. Ράπτου: η μαθήτρια της Γ' Λυκείου Βιολέττα Αγορογιάννη με 19.377 μόρια, πέτυχε την καλύτερη επίδοση στην πόλη της Λάρισας.
Η επιτυχία της Βιολέττας, μαθήτριας των Εκπαιδευτηρίων από τον Παιδικό Σταθμό, σηματοδοτεί την ευρύτερη επιτυχία των συμμαθητών της στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις. Σε μια χρονιά όπου τα θέματα ήταν ιδιαιτέρας δυσκολίας, πάνω από το ένα τρίτο των εξεταζομένων μαθητών του Λυκείου Μ. Ράπτου συγκέντρωσαν πάνω από 17.000 μόρια. Μια ακόμα χρονιά, μια ακόμα πρωτιά για το Λύκειο Μ. Ράπτου. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, που εργάστηκαν με μέθοδο και έθεσαν υψηλούς στόχους, τις οικογένειες, που επέλεξαν την καλύτερη εκπαίδευση για τα παιδιά τους και υποστήριξαν για τόσα πολλά χρόνια την επιλογή τους, και φυσικά τους εκπαιδευτικούς μας, Νηπιαγωγούς, Δασκάλους και Καθηγητές, που αξιοποίησαν τις ικανότητες του κάθε παιδιού.
Στις φωτογραφίες η Βιολέττα Αγορογιάννη με την Υπεύθυνο των Εκπαιδευτηρίων Μαίρη Ν. Ράπτου, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Νίκο Ι. Ράπτη και τον Διευθυντή του Λυκείου
Μ. Ράπτου Νίκο Ηλιόπουλο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου